Persoonlijk dus maatwerk!

Ken je ChatGPT al, de door kunstmatige intelligentie aangestuurde chatbot van de startup Open AI? Het is de nieuwste hoofdbreker voor het onderwijs, biedt kansen voor durfkapitalisten die willen investeren en wordt bekritiseerd op feitelijke nauwkeurigheid.
"Een nieuw tijdperk!" roept de een. "Een doodlopende weg!" zegt de ander. De techniek wekt bij mij vooral nieuwsgierigheid op en natuurlijk probeerde ik het uit. Ik gaf de Chat een opdracht: “Omschrijf, op wervende wijze, wat voor een bedrijf Bucaneve Coaching is.”
Et voila! Een alinea gratis promotiemateriaal in 30 seconden…
En toch, Bucaneve belooft persoonlijke begeleiding bij professionele ontwikkeling. Dat betekent dus maatwerk, iedere keer opnieuw. Ik klim dus toch nog maar even zelf in de pen….


Hartelijke groet,
MiriamBenieuwd naar de tekst die ChatGPT automatisch voor mij genereerde? Hieronder lees je het.

 Tekst ChatGPT:
"Bucaneve Coaching is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het begeleiden van individuen en teams naar groei en succes. Onze coaches beschikken over een rijke ervaring en gebruiken diverse technieken en methodieken om u te helpen uw doelen te bereiken.
Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, loopbaanbegeleiding of teambuilding, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van de weg. Met Bucaneve Coaching zal u zich zelfverzekerder, efficiënter en gelukkiger voelen in uw werk en privéleven. Laten we samenwerken om uw volgende stap in uw carrière te maken!"
😏 anyway……